Vloerverwarming bedrijfs hal Waterland  Vloerverwarmings verdeler Vlaming 

Vloerverwarming is een ideaal laagtemperatuursysteem waarbij uitgegaan wordt van cv water met een maximale aanvoertemperatuur van 50 °C.

Door de aanleg van een buizensysteem dat onzichtbaar weggewerkt wordt in de vloer wordt de warmte zeer gelijkmatig verdeeld wat een groot comfort biedt. Doordat vloerverwarming gebruik maakt van stralingswarmte zal de luchttemperatuur lager zijn, wordt de relatieve vochtigheidsgraad in de ruimte lager en is er geen sprake meer van koude trek over de vloer.
Omdat met vloerverwarming gestookt wordt met lage luchttemperaturen en een gelijkmatige temperatuursverdeling ontstaat er een lager energieverbruik.

Het vloerverwarmingsysteem wordt volledig weggewerkt in de vloer.
Daardoor zijn radiatoren niet meer nodig en heeft de klant de vrije hand om de ruimte in te delen.

De luchtcirculatie is bij vloerverwarming minimaal, derhalve is er geen ronddwarrelende stof meer . Zeer aangenaam voor mensen met allergieën en/of luchtwegaandoeningen.

Belangrijk is dat het vloerverwarmingsyteem bestaat uit diffusiedichte buizen die geen zuurstof doorlaten, zoals het door ons gebruikte systemen van WTH, Uponor en Jupiter.

Vloerverwarming als hoofdverwarming is toe te passen in woningen, maar is ook uitermate geschikt voor kantoren en bedrijfshallen.

In met name bedrijfshallen is de toepassing van vloerverwarming ideaal omdat stof en ander vuil zich niet door de ruimtes verplaatsen. De warmte blijft laag bij de grond en is derhalve een aangename warmte voor het personeel en de materialen blijven op temperatuur.
Verder kunnen bedrijven het gebruik van vloerverwarming buiten de bedrijfshallen overwegen. Door vloerverwarming als opritverwarming toe te passen kunnen de belangrijkste toegangswegen ijsvrij gehouden worden.

Wandverwarming     Wandverwarming    Uponor Plafontkoeling/verwarming.
Behalve in vloeren kunnen de verwarmingslangen ook op wanden en plafonds worden gemonteerd. Vooral in situaties waar vloerverwarming minder geschikt is, bijvoorbeeld bij houten vloeren, biedt wand- en plafondverwarming uitkomst.


WTHUponor