Ga naar hoofdinhoud

Haal het daglicht in huis met Solatube daglichtsystemen

Mooi, natuurlijk daglicht zónder extra warmte, als alternatief voor verlichting of een lichtkoepel. Floris Comfort kan uw woning uitrusten met Solatube daglichtsystemen, die daglicht opvangen en verspreiden over de ruimte. Zo beschikt u, precies waar u dat wilt, over het meest natuurlijke licht voor uw (woon)vertrekken, werkruimte of kantooromgeving.

Wat is het Solatube daglichtsysteem?

De Solatube vangt daglicht op en transporteert dit via een zeer sterk reflecterend buizenprofiel naar de plek waar u meer daglicht wil. U kunt het gebruiken om een ruimte meer natuurlijk licht te geven, of om daglicht te krijgen in een volledig afgesloten ruimte. Het is een kleine, bolle lichtkoepel, die we op zowel platte als hellende daken kunnen installeren. Aan de binnenzijde ziet u slechts een smaakvol uitgevoerde ronde plafondplaat. Deze verspreidt het licht in de ruimte.

Waarom een daglichtsysteem?

Natuurlijk daglicht ipv kunstmatig licht
‘Warm’ licht zonder extra warmte
Aangenamer binnenklimaat
Kostenbesparend (geen elektriciteit)
Daglicht mogelijk in volledig afgesloten ruimten

Waarom Solatube in plaats van een lichtkoepel?

De Solatube is 3x kleiner, maar geeft dezelfde hoeveelheid licht
De Solatube is beter geïsoleerd; er is minder toevoer van warmte in de zomer en minder verlies van warmte in de winter
De Solatube verspreidt het licht beter in de ruimte
De Solatube is sneller in te bouwen en vergt veel minder bouwkundige aanpassingen

Toepassingen

De Solatube kan een breed scala aan ruimten van natuurlijk daglicht voorzien. Deze daglichtsystemen kunnen gebruikt worden in diverse vertrekken van een woonhuis, in kantoren, bedrijfsruimten, magazijnen, scholen, zorginstellingen, enzovoorts.

Ik wil meer natuurlijk daglicht in mijn huis of kantoor

Installatie van een Solatube daglichtsysteem

Wij hebben ervaring met de plaatsing van dit daglichtsysteem, op zowel vlakke als hellende daken. Wij staan garant voor een vlekkeloze installatie, zodat u snel kunt genieten van het comfort van extra natuurlijk daglicht in uw woning.

Meer informatie

Wilt u de werking van de Solatube aan den lijve ondervinden? Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Ons kantoor in Heerhugowaard is de enige locatie in Noord-Holland waar u de Solatube kunt ervaren. Kijk voor meer informatie ook op solatube.nl.