Skip to content

Installatie van cv-ketels bij particulieren en bedrijven in Heerhugowaard e.o.

Floris Comfort heeft een brede range aan hoogwaardige cv-ketels, die we snel en efficiënt bij u thuis installeren. Wij bieden u graag de kans om tegen lage aanschaf- en installatiekosten fors te besparen op uw energierekening en onderhoudskosten.

ATAG dealer

Wij zijn Select Dealer van ATAG, hét topmerk op het gebied van cv-ketels. Wij werken met installaties van ATAG, omdat wij voor kwaliteit gaan. En met cv-ketels van ATAG weten wij zeker dat wij u die kwaliteit kunnen bieden. ATAG heeft op haar beurt gekozen voor een samenwerking met Floris Comfort, omdat zij ervan overtuigd zijn dat wij hun ketels kundig installeren en op de juiste manier onderhouden.

Recent kwam een van de cv-ketels van ATAG als winnaar uit de bus in een test van de Consumentenbond. ATAG mag daarom ook in 2017 het predicaat ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond voeren.

De voordelen voor u:

Het hoogst mogelijke rendement
Een snelle installatie
Lage onderhoudskosten
Snel uitgevoerde reparaties

Ik heb interesse in een hoog rendement cv-ketel

U bent verzekerd van een ketel met het hoogst mogelijke rendement

ATAG cv-ketels halen zo veel warmte uit aardgas, dat zelfs het hoogst mogelijke Gaskeur-rendement (Gaskeur HR 107) wordt overtroffen. Omdat de ATAG-ketels zijn gemaakt van hoogwaardig roestvaststaal (rvs), blijven de prestaties en daarmee het rendement ook na jaren gebruik hoog. Bij ketels van fabrikanten die minder hoogwaardige vervuilende materialen zoals aluminium gebruiken, is dit niet het geval.

U bent verzekerd van een snelle installatie

Hier kunnen we kort over zijn: wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van cv-ketels. Daarnaast kennen we de ketels van ATAG als onze broekzak.

U bent bij ons als ATAG Select Dealer verzekerd van lage onderhoudskosten
Ten eerste krijgt u vijf jaar garantie op de onderdelen van door ons geïnstalleerde ketels in de I, E en Q-serie. Daarnaast zijn de ATAG-ketels extreem duurzaam, mede door het gebruik van hoogwaardige materialen als roestvaststaal. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het onderhouden van deze ketels en houden uw cv-ketel in optimale conditie, zodat hij jaar na jaar een hoog rendement voor u kan behalen.

U bent verzekerd van het snel uitvoeren van reparaties

Wij zijn bekend met de ATAG-ketels en hebben nagenoeg alle onderdelen ruim op voorraad. Wij kunnen dus snel schakelen in het geval dat er onverhoopt iets met uw ketel aan de hand is.

ATAG I -serie

Extreem compact: de ketel is slechts 44 centimeter breed (totale afmetingen 44x70x27,5 cm) en is nagenoeg overal te installeren
Betrouwbaar: Beste uit de Consumentenbondtest januari 2017
Best presterende cv-ketel in zijn klasse
Voorzien van A-label pomp: zeer zuinig, geruisloos en past zich aan de warmtebehoefte aan
n combinatie met slimme WiFi-thermostaat ATAG One energielabel A+ op CV
15 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar
Mogelijkheid tot garantieverlenging
ATAG Comfortgarantie – 10 tot 15 jaar extra garantie op onderdelen

ATAG E-serie

Zeer compact: met een breedte van 50 cm is deze ketel op veel plekken eenvoudig te installeren
Betrouwbaar: Beste uit de Consumentenbondtest in 2014 en 2015
Best presterende cv-ketel in zijn klasse dankzij het hoogste cv-en tapwaterrendement
Voorzien van A-label pomp: zeer zuinig, geruisloos en past zich aan de warmtebehoefte aan
Energiezuinig: blijvend hoog rendement tijdens de hele levensduur, besparing tot € 350,- per jaar mogelijk
15 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar
Mogelijkheid tot garantieverlenging
ATAG Comfortgarantie – 10 tot 15 jaar extra garantie op onderdelen

EC-uitvoering

Van beide series is een EC-uitvoering beschikbaar. De ATAG EC versies onderscheiden zich door de Tapwater Technologie. Een extra warmtewisselaar (gepatenteerde Economizer) in de rookgasafvoer warmt bij warmwatergebruik het inkomende koude water eerst op, voordat het door de RVS warmtewisselaar tot de ingestelde temperatuur wordt gebracht. Dit zorgt voor het uitzonderlijk hoge tapwaterrendement.

Slimme thermostaat: de ATAG One
Wanneer u een cv-ketel uit een van deze series afneemt, kunt u kiezen voor de Atag One thermostaat. De ATAG One is een slimme thermostaat die met u meedenkt en vooruitkijkt, zo meldt ATAG. Meer informatie over de slimste thermostaat van ATAG vindt u hier.

Uitgebreidere installaties

Heeft u thuis of in uw bedrijfspand een uitgebreidere cv-installatie? Dan is een hierbij passende cv-regeling noodzakelijk, zodat u diverse ruimtes in uw woning of bedrijfspand afzonderlijk kunt regelen. Hiervoor gebruiken wij het beproefde draadloze Evohome systeem van Honeywell. Meer informatie over dit systeem vindt u hier.

Elektrische ketels & geïntegreerde systemen

Floris Comfort biedt u de kans uw gehele woning te verduurzamen. Daarom hebben wij ook elektrische ketels in ons assortiment. Dit zijn ketels die gecombineerd kunnen worden met uw zonnepanelen. U verbruikt dus geen aardgas, maar de stroom die u zelf opwekt. Klik hier voor meer informatie over onze elektrische ketels.