Ga naar hoofdinhoud

Al decennia lang het installatiebedrijf voor Heerhugowaard e.o.

Floris Comfort is al tientallen jaren actief als installatiebedrijf. Wij beschikken over een schat aan ervaring op het gebied van installatiewerkzaamheden.

Gas, water en sanitair

Dankzij onze decennialange ervaring staan wij garant voor goede installaties die aan alle geldende normen voldoen.

Omdat wij kwaliteit en uw comfort hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij overgestapt op flexibele leidingen. Hierdoor kunnen we leidingen met een minimaal gebruik van verbindingen netjes wegwerken en uit het zicht plaatsen.

Naast het traditionele installatiewerk kunnen wij ook uw toiletruimte en badkamer geheel vernieuwen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dakwerk

Ook voor het isoleren en bekleden van daken van woonhuizen en bedrijfspanden bent u bij ons aan het juiste adres. De dakranden werken we in overleg mooi af met een aluminium daktrim of zinken deklijsten.

Zinkwerk

Dit is ambachtelijk werk, dat wij met precisie en liefde voor het vak uitvoeren. Wij maken zinken dakgoten op maat en voorzien kleine daken (denk aan ronde dakkapellen of erkers) van zinken dakbedekking.

Ik ben op zoek naar een goed en betrouwbaar installatiebedrijf

Service en onderhoud

Wij voeren op alle door ons gemaakte installaties service- en onderhoudswerkzaamheden uit. Doordat wij werken met een klein aantal met zorg geselecteerde merken, kunnen we altijd snel en adequaat reageren. We hebben een ruime kennis van al onze installaties en hebben in bijna alle gevallen de onderdelen op voorraad. Mede dankzij onze warme contacten met vaste leveranciers en fabrikanten kunnen wij in het zeldzame geval dat er iets aan de hand is met een installatie, snel handelen en het probleem oplossen.