Ga naar hoofdinhoud

All-electric concepten | Energiezuinige totaaloplossingen voor uw woning

Draai de gaskraan dicht en dring uw energiekosten terug! Wij bieden u een totaaloplossing, die garant staat voor optimaal wooncomfort en een zo laag mogelijke energierekening.

Uw huis zo energieneutraal mogelijk, zonder gebruik van fossiele brandstoffen: het kan. Het begint met onze hoogwaardige zonnepanelen. Hiermee wekt u gedurende het hele jaar voldoende energie op om alle systemen in uw huis op volle toeren te laten draaien. De zonnepanelen voeden de elektrische ketel en -boiler, zodat u er het hele jaar warmpjes bij zit en altijd snel kunt beschikken over warm water. Als u vervolgens ook kiest voor een warmtepomp in combinatie met vloer-, wand of plafondverwarming, benut u de zonne-energie optimaal. Alle systemen in uw huis werken op elektriciteit (ook degene waar u nu gas voor gebruikt), die u voor een zeer groot deel zelf opwekt. U bespaart jaarlijks fors op uw energiekosten en draagt bij aan een beter milieu.

Maatwerk

Onze totaaloplossingen zijn altijd maatwerk. We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie met eigen ogen te zien. Op basis hiervan kunnen we u een eerlijk en helder beeld geven van uw besparingsmogelijkheden en de kosten. Neem contact met ons op voor een afspraak.