Ga naar hoofdinhoud

Ervaar het gemak van een centraal stofzuigsysteem

Kiest u voor comfort, gemak en hygiëne? Dan is een centraal stofzuigsysteem wellicht iets voor u. Floris Comfort biedt u de vernieuwende stofzuigsystemen van Snoek – voor wanneer u écht goed wilt stofzuigen.

Een gewone stofzuiger vangt alleen het grove stof op. De kleinere deeltjes, wat nu juist degene zijn die ziekmakers bevatten, worden via de stofzak direct weer de ruimte in geblazen. Een centraal stofzuigsysteem biedt u een ongekende zuigkracht en voert daadwerkelijk álle stofdeeltjes af.

Hoe werkt het?

We installeren het centraal stofzuigsysteem, bestaand uit een zeer krachtige turbinemotor en een compacte opvangcontainer, buiten de leefruimten. Denk hierbij aan plaatsing in de kelder, in de garage of op zolder.

De centrale unit wordt met kunststof buizen verbonden met een aantal door het huis verspreide aansluitpunten voor een stofzuigslang; de zogenaamde stofzuigcontacten. Wanneer u de ca. 10 meter lange stofzuigslang in een van de aansluitpunten steekt, gaat de installatie automatisch werken en kunt u stofzuigen. Wilt u naar een volgend vertrek? U ontkoppelt de lichtgewicht slang en plugt die in de volgende ruimte weer in.

De voordelen

u kunt op veel locaties in het huis uw stofzuigerslang inpluggen
u sleept geen stofzuiger meer achter u aan
het is lichter
u beschadigt uw meubels niet
uw huis wordt écht goed schoon; ook het fijne stof wordt opgevangen

Ik wil meer weten over een centraal stofzuigsysteem in mijn woning of bedrijfspand

Ons stofzuigsysteem: Snoek

Wij installeren bij u de vernieuwende en hoogwaardige stofzuigsystemen van Snoek. Meer informatie: snoek.com.