Ga naar hoofdinhoud

Installatie van zonnepanelen in Heerhugowaard e.o.

Floris Comfort installeert al geruime tijd zonnepanelen in Heerhugowaard en omstreken. Wilt u fors besparen op uw energierekening en een bijdrage leveren aan een schoner milieu? En dat tegen een relatief lage investering, die u snel terugverdient? Lees dan verder.

Waarom zonne-energie?

Het levert u nu meer op dan ooit: De toename in het aantal zonnepanelen en de verdere doorontwikkeling hiervan, hebben ertoe geleid dat 21 juni 2017 de grootste hoeveelheid zonne-energie ooit is opgewekt. Wij verwachten dat dit record dit jaar verder wordt aangescherpt. Onze panelen leveren een opbrengst van 300 Wp. Met een typische installatie wekt u ongeveer evenveel stroom op als een gemiddeld gezin in 1 jaar verbruikt.

De investeringskosten zijn lager dan ooit: De afgelopen jaren zijn zonnepanelen structureel in prijs gedaald. Tegelijkertijd is het vermogen (en daarmee de opbrengst) steeds verder gestegen. Zonnepanelen zijn nu betaalbaarder dan jaren geleden.

Ik wil weten wanneer ik mijn investering heb terugverdiend

U begrijpt dat dit afhankelijk is van diverse factoren. Indien u contact met ons opneemt, maken wij op basis van een kort gesprek een indicatie van uw investering en terugverdienkansen.

U kunt als particulier btw terugvragen bij de overheid

Wist u dat u als particulier 21% btw op uw investering in zonnepanelen kunt terugvragen? De overheid ziet u namelijk als producent van elektriciteit, waardoor u (alleen op dit vlak) dezelfde voordelen geniet als een onderneming. Meer informatie over dit onderwerp kunt u hier vinden.

U kunt de opgewekte energie ook gebruiken voor uw ketel

Floris Comfort heeft een brede range aan kwaliteitsketels. Onze elektrische ketels kunnen gevoed worden met de zonne-energie die u zelf opwekt. De energie die u in de zonmaanden opwekt, houden u in de wintermaanden warm! Informeer naar de mogelijkheden.

U levert actief een bijdrage aan een beter milieu

Met het plaatsen van zonnepanelen onderstreept u uw maatschappelijke betrokkenheid. U laat (letterlijk) zien dat u kiest voor groene energie en dat u bij wilt dragen aan een beter milieu voor uw en onze kinderen. Een investering in zonne-energie is namelijk meer dan alleen zelf een groot deel van uw elektriciteit opwekken. Een investering in zonne-energie is een investering in deze energievorm als groen alternatief. Des te meer mensen kiezen voor zonnepanelen, des te aantrekkelijker het voor bedrijven blijft om te investeren in de verdere doorontwikkeling van hun panelen, om die uiteindelijk nog beter en voordeliger te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat zonne-energie de duurzame energiebron van de nabije toekomst is en wij zijn er trots op dat wij daar, met de vele installaties die wij verzorgen, aan kunnen bijdragen.

Waarom kiezen voor zonne-energie bij Floris Comfort?

Floris Comfort beschikt over de nodige ervaring én de meest up-to-date kennis op het gebied van de installatie van zonnepanelen.

De hoogste kwaliteit

Wij leveren uitsluitend zonnepanelen van de hoogste kwaliteit van gerenommeerde fabrikanten. Bij ons bent u verzekerd van het hoogst mogelijke rendement.

Een soepele installatie

Ervaring is onbetaalbaar. Wij plaatsen al jaren zonnepanelen en werken uitsluitend met volledig gediplomeerde installateurs. Wij plaatsen zowel op schuine (pannen-) daken als platte daken. Wij staan borg voor een soepele installatie en voorzien u gevraagd én ongevraagd van advies over de plaatsing van uw panelen en het optimaal benutten van de beschikbare ruimte.

Nóg meer rendement

Floris Comfort levert en plaatst een breed scala aan installaties. Wij kunnen u voorzien van een ketel of luchtwarmtepomp (voor vloer- en wandverwarming), die er in combinatie met de zonnepanelen voor zorgen dat u straks letterlijk warmpjes bij zit.

Ik heb interesse in plaatsing van zonnepanelen